Välkommen till Stockholmsmässans nya webbshop!

Här hittar du alla produkter & tjänster som du behöver för att göra ditt deltagande som utställare på Stockholmsmässan så framgångsrikt som möjligt. Webbshoppen är öppen 365 dagar om året, var du än befinner dig.

Utforska vårt sortiment

För att navigera använder du kategoriträdet till vänster där du enkelt hittar alla produkter och tjänster som vi erbjuder. Om du stöter på problem längst vägen, tveka inte att kontakta oss.

Ditt möte – Vår passion

För ett lyckat möte är det mycket som ska stämma. Eventservice är en avdelning på Stockholmsmässsan som hjälper dig få ordning på din monter, oavsett om du behöver mycket eller lite hjälp. Eventservice hjälper dig att utforma hela montrar eller delar av dem.

Du hittar kontaktuppgifter längst ner på sidan.

VanDeurs Formex augusti

Hållbara event

Hållbarhet handlar om att ta hänsyn både till nuvarande och framtida generationers behov, och att ta ett långsiktigt ansvar i vår dagliga verksamhet. Stockholmsmässans hållbarhetsarbete bedrivs utifrån tre fokusområden: Sustainable Community, Sustainable Environment och Sustainable Innovation.

Genom att hyra produkter av oss hjälps vi åt att minska vår miljöpåverkan och bidrar till en hållbarare värld. Våra hyrprodukter är av god kvalitet och design och genom att återanvändas flera gånger förlänger vi livet på dem, det är bra för miljön!

» Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här!

Unika lösningar anpassade efter ditt behov?

Stand Design Sales både säljer och designar monterbyggnationer och är er hjälpande hand genom hela ert mässdeltagande. De projektleder från första idé och finns på plats under såväl byggnation som pågående mässa.

Stand Design Sales är ett erfaret team och väl insatta i vad som fungerar på de olika eventen och kan därför skapa en perfekt lösning för just dig. Genom att kontakta dem kan du som utställare sedan lägga hela ditt fokus på att få ditt deltagande att bli så bra som du önskar.

Du kan nå Stand Design Sales på standdesignsales@stockholmsmassan.se eller kontakta Eventservice, kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.