Välkommen till Stockholmsmässans nya webshop!

Här hittar du alla produkter och tjänster som du behöver för att göra ditt deltagande som utställare på Stockholmsmässan så framgångsrikt som möjligt. Webshoppen fungerar lika bra på din smartphone, desktop eller surfplatta. Webshoppen är öppen 365 dagar om året, var du än befinner dig.

Ditt möte – Vår passion

Eventservice finns med dig genom hela eventet. Vi hjälper dig både att utforma hela monterlösningar eller om du bara vill hyra enstaka möbler av oss.

I vår nya webshop kan du beställa det mesta du kan tänka dig behöva för din medverkan. Allt från stolar, bord, diskar, podier till väggar, ljud och ljus. Vi har ett både djupt och brett sortiment för att passa alla smaker.

- Vi hjälper dig med allt före, under och efter eventet
- Vi erbjuder kreativa och hållbara lösningar av hög kvalitet
- Vi vet hur!

Har du fler frågor eller hittar du inte vad du söker?
– du finner våra kontaktuppgifter längst ner på denna sida.

Våra unika monterlösningar

Stockholmsmässan erbjuder flera olika flexibla och kreativa monterlösningar. Vi vet hur du skall locka in kunder till din monter och har delat upp dem i tre olika paket, small, medium och creative meeting. Varje paket är anpassat för att skapa maximal effekt av ditt mässdeltagande. Läs nedan vad som ingår i varje lösning:

» Small Meeting

» Big Meeting

» Creative Meeting


Unika lösningar anpassade efter ditt behov?

Stand Design Sales både säljer och designar monterbyggnationer och är er hjälpande hand genom hela ert mässdeltagande. De projektleder från första idé och finns på plats under såväl byggnation som pågående mässa.

Stand Design Sales är ett erfaret team och väl insatta i vad som fungerar på de olika eventen och kan därför skapa en perfekt lösning för just dig. Genom att kontakta dem kan du som utställare sedan lägga hela ditt fokus på att få ditt deltagande att bli så bra som du önskar.

Du kan nå Stand Design Sales på standdesignsales@stockholmsmassan.se eller kontakta Eventservice, kontaktuppgifter finns längst ner på sidan.

Att hyra är hållbart

Hållbarhet handlar om att ta hänsyn både till nuvarande och framtida generationers behov, och att ta ett långsiktigt ansvar i vår dagliga verksamhet. Stockholmsmässans hållbarhetsarbete bedrivs utifrån tre fokusområden: Sustainable Community, Sustainable Environment och Sustainable Innovation.

Genom att hyra produkter av oss hjälps vi åt att minska vår miljöpåverkan och bidrar till en hållbarare värld. Våra hyrprodukter är av god kvalitet och design och genom att återanvändas flera gånger förlänger vi livet på dem, det är bra för miljön!

» Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här!